Kika Koning Zwaan Yoga wellness mindfullness Oosterbeek Bewegen Muziek Hanpdan

Coaching

Bij Koning Zwaan vinden meerdere coachingstrajecten plaats. De  coachingstrajecten staan in het teken van persoonlijke groei.

Het gaat over hoe je als mens groeit in je eigenheid en krachtKika verzorgt de coaching voor jongeren, vrouwen en moeders. De verschillende levensfases hebben ieder hun specifieke behoeftes en vraagstukken. Kika begeleidt je vanuit haar rust en warmte naar meer ontspanning en evenwicht in jouw leven. Meer over coaching by Kika lees je onder de foto.

Hans verzorgt de coaching gericht op het functioneren van relaties van geliefden. Hans begeleidt jullie op een heldere en betrokken manier aan de hand van een nieuw ontwikkelde methode rondom commitment in het Nu.

Kika KoningZwaan Yoga wellness mindfullness Oosterbeek Bewegen Muziek Hanpdan

Coaching by Kika

In mijn coaching staat het ombuigen van Spanning naar Ontspanning centraal. Spanning kun je ervaren op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Ik begeleid Jongeren en Vrouwen in de overgang. Twee belangrijke overgangsfases in het leven die veel veranderingen en onzekerheden met zich mee brengen. Het kan een voedingsbodem zijn voor spanning en stress. 

A Calm Space is het coachingstraject voor Jongeren.
H
oe vind je als Jongere jouw weg in een steeds meer zelfstandig leven vol keuzes en verwachtingen?
Je ontdekt hoe jij rust en kalmte creëert in je lichaam en je hoofd. Lees meer.

A Loving Space is het coachingstraject voor Vrouwen en Moeders.
Hoe ga jij om in deze fase waarin je als vrouw, geliefde en moeder worstelt met jezelf? Hoe blijf je goed voor jezelf zorgen wanneer er als moeder steeds een appèl op je wordt gedaan? Hoe blijf je ontspannen te midden van jouw puberende kind(eren)? Of hoe deel je je tijd in als je kinderen het huis uit vliegen?
Je ontdekt hoe je een liefhebbende houding naar jezelf creëert. Lees meer.

Kika Koning Zwaan Yoga wellness mindfullness Oosterbeek Bewegen Muziek Hanpdan

Ik begeleid jou in dit traject waarbij we jouw vragen en problemen ombuigen naar een positieve verandering. Vanuit ontspanning en rust, warmte en een veilige bedding. Zodat je weer met hernieuwde kracht in het leven staat!

Mijn belangrijkste ingrediënten voor diepe ontspanning zijn Lichaam, Adem en Natuur.

  • Door zachte aanraking van het lichaam ga je diep ontspannen. Door het loslaten van spanning krijg je ruimte in je lichaam en in je denken.
  • De adem kan hierdoor weer vrijer stromen. Adem is pure levensenergie. Je creëert letterlijk en figuurlijk meer ruimte om te ademen en te leven.
  • De natuur is mijn grootste inspirator. Natuur ontspant en geeft je gronding. Wind, water en bosgrond brengen jou terug naar wat er echt toe doet.