Kika Koning Zwaan Yoga wellness mindfullness Oosterbeek Bewegen Muziek Hanpdan

Aanbod

Kika Koning Zwaan Yoga wellness mindfullness Oosterbeek Bewegen Muziek Hanpdan

Kika

Authentic Yoga
Kika geeft een frisse ochtendles, waarin het rustig ontwaken van het lichaam centraal staat. Vervolgens wordt de energie aangewakkerd om je dag fris en ontspannen te beginnen. De les is gericht op het voelen wat voor jou nodig is. Elk lichaam en elk moment is anders. Luisteren naar jouw eigen unieke lichaam is de sleutel voor ontspanning. Naast de frisse ochtendles geeft Kika ook een avondles waarbij het accent ligt op het rustig en ontspannen afsluiten van de dag.

Kika’s lessen hebben een geheel eigen stijl. Haar ervaring met verschillende yogavormen, lichaamswerk en haar eigen levenslessen maken deze yoga tot Authentic Yoga! Een liefdevolle benadering naar jouw eigen lichaam staat centraal.

Donderdag 8:45-10:15 uur
19:45-21:15 uur
Kosten: 13 euro per les, 120 euro per 10 lessen.


Blissful Breathing en Yoga
We starten de les met ruime aandacht voor de adem. De adem brengt je naar de juiste mindset om jouw dag in te gaan. Een mooie afwisselende les, waar ruimte is voor de connectie tussen je adem en de verschillende yogahoudingen. Je ontdekt hoe je je adem in kunt zetten voor ontspanning, energie en bijvoorbeeld meer focus. Uiteraard sluiten we af met een fijne ontspanning.

Vrijdag 9:00-10:15 uur
Kosten: 13 euro per les, 120 euro per 10 lessen


Yoga en Ontspanning voor Jongeren (15+) 

Met yoga ontwikkel je kracht, souplesse en evenwicht. Daarnaast is yoga een perfecte manier om je lichaam beter te leren kennen. Je ontdekt hoe je aandacht van het denken meer naar je lichaam kunt verplaatsen. Zodat je meer ontspanning en rust creëert in je lijf en in je hoofd. Je zult ontdekken dat de manier waarop jij ademt een hele belangrijke rol inneemt. Het laat je echt tot rust komen en je laadt je batterij weer op. In de les werk ik graag met een thema afgestemd op jou en de groep. Jouw inbreng is heel welkom! 

Woensdag 19:00-20:15 uur
6, 13, 20, 27 sept en 4, 11 en 25 okt (7 lessen)
Kosten: 85 euro
Natuurlijk kun je altijd een les uitproberen om te kijken of het wat voor je is!

 

Yoga Nidra 
Yoga Nidra is een oude traditionele yogavorm waarbij je totale ontspanning ervaart op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

De les begint met wat rustige yoga-oefeningen en vandaaruit gaan we liggen voor een ervaring van diepe ontspanning. Je ontspant en tegelijkertijd wordt je uitgenodigd om wakker en alert te blijven. Hierdoor kun je spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerken en kan je lichaam zich op verschillende vlakken compleet ontspannen. Een bijzondere ervaring met een bijzonder krachtige uitwerking. 

Vrijdag 20:00-21:30 uur
29 sept, 27 okt, 24 nov, 15 dec
Kosten: 15 euro

Privé Yogalessen zijn ook mogelijk op aanvraag.
Kosten 60 euro (1 uur en 15 min)
3 lessen voor 175 euro

Pinky

Yoga voor Body en Mind
Pinky geeft een wekelijkse yogales waarin Asana en Meditatie centraal staan. Het houdt je lichaam fit en je geest helder. De lessen worden gegeven volgens de Indiase Klassieke Yoga, die een gezonde en gelukkige levensstijl ondersteunt. De les is uniek vanwege de Indiase achtergrond van Pinky. Het is yoga in de breedste zin van het woord. Pinky’s aanpak is krachtig, liefdevol en gedifferentieerd. Haar brede kennis van Yoga nodigt je uit om je met volle aandacht aanwezig te zijn en jezelf beter te leren kennen. Tijdens de les krijg je ook praktische tips en oefeningen om in je leven toe te passen.

Dinsdag 20:00-21:00
Kosten: 12,50 euro per les,  50 euro voor 4 lessen.

Woensdag 10:00-11:00
Kosten idem
De lessen worden gegeven in het Engels.

Over Pinky
Pinky is geboren in India. Ze is opgeleid aan The Yoga Institute in Mumbai, het oudste georganiseerde yogacentrum ter wereld. Pinky woont in Nederland en verspreid haar kennis van de Indian Classical Yoga, de traditionele stijl van Yoga. In Kerala, India studeerde Pinky Ayurvedische massage en Pancha Karma Therapie. Pinky is gecertificeerd als Prenataal, Postnataal en Garbhsanskar begeleidster. 

Momenteel geeft ze, naast het leiden van haar eigen Teacher Training Courses in Frankrijk, les in verschillende Europese landen. Daarnaast neemt ze deel aan Yogaprogramma’s in Dubai, Ghana en India.

Bij Koning Zwaan geeft Pinky een Teacher Training Course over de Yogafilosofie.
Inhoud: 4 Pillars of Yoga and the Bhava’s.

In november zal de 2e TTC worden gegeven waarin de Yoga Sutra’s worden besproken. Data volgt.

 

Overig aanbod

  • Jaartraining Innerlijk Kindwerk: Terug naar de Oorsprong. De training wordt gegeven door Carolien Roovers. Meer informatie is te vinden op www.praktijkamchi.nl (Innerlijk kind PTR)
  • Teacher Training Course voor yogadocenten. Bijscholing in de yoga en yogafilosofie volgens de Indian Classic Yogatraditie. Verzorgd door Pinky en Richard Slager. 1, 8, 15 en 22 sept (15-18:00 uur) en 3, 10, 17 en 24 nov. www.indianclassicyoga.com. 
Kika Koning Zwaan Yoga wellness mindfullness Oosterbeek Bewegen Muziek Hanpdan