Kika Koning Zwaan Yoga wellness mindfullness Oosterbeek Bewegen Muziek Hanpdan

Aanbod

Yoga

Kika Koning Zwaan Yoga wellness mindfullness Oosterbeek Bewegen Muziek Hanpdan

Kika

Authentic Yoga
Kika geeft een frisse ochtendles, waarin het rustig ontwaken van het lichaam centraal staat. Vervolgens wordt de energie aangewakkerd om je dag fris en ontspannen te beginnen. De les is gericht op het voelen wat voor jou nodig is. Elk lichaam en elk moment is anders. Luisteren naar jouw eigen unieke lichaam is de sleutel voor ontspanning. Naast de frisse ochtendles geeft Kika ook een avondles waarbij het accent ligt op het rustig en ontspannen afsluiten van de dag.

Kika’s lessen hebben een geheel eigen stijl. Haar ervaring met verschillende yogavormen, lichaamswerk en haar eigen levenslessen maken deze yoga tot Authentic Yoga! Een liefdevolle benadering naar jouw eigen lichaam staat centraal.

Donderdag 8:45-10:15 uur
19:45-21:15 uur
Kosten: 13 euro per les, 120 euro per 10 lessen.


Blissful Breathing en Yoga
We starten de les met ruime aandacht voor de adem. De adem brengt je naar de juiste mindset om jouw dag in te gaan. Een mooie afwisselende les, waar ruimte is voor de connectie tussen je adem en de verschillende yogahoudingen. Je ontdekt hoe je je adem in kunt zetten voor ontspanning, energie en bijvoorbeeld meer focus. Uiteraard sluiten we af met een fijne ontspanning.

Vrijdag 9:00-10:15 uur
Kosten: 13 euro per les, 120 euro per 10 lessen


Yoga en Ontspanning voor Jongeren (15+) 

Met yoga ontwikkel je kracht, souplesse en evenwicht. Daarnaast is yoga een perfecte manier om je lichaam beter te leren kennen. Je ontdekt hoe je aandacht van het denken meer naar je lichaam kunt verplaatsen. Zodat je meer ontspanning en rust creëert in je lijf en in je hoofd. Je zult ontdekken dat de manier waarop jij ademt een hele belangrijke rol inneemt. Het laat je echt tot rust komen en je laadt je batterij weer op. In de les werk ik graag met een thema afgestemd op jou en de groep. Jouw inbreng is heel welkom!

Woensdag 19:00-20:15 uur
 1, 8, 15, 22 febr, 8, 22 en 29 mrt (7 lessen)
Kosten: 80 euro
Natuurlijk kun je altijd een les uitproberen om te kijken of het wat voor je is!

Speciaal voor de eindexamenkandidaten, die graag beter om willen gaan met spanning en ‘druk’, geef ik een training van 4 bijeenkomsten. 
Start: 5 april tm 26 april. Kosten 75 euro

 

Yoga Nidra 
Yoga Nidra is een oude traditionele yogavorm waarbij je totale ontspanning ervaart op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

De les begint met wat rustige yoga-oefeningen en vandaaruit gaan we liggen voor een ervaring van diepe ontspanning. Je ontspant en tegelijkertijd wordt je uitgenodigd om wakker en alert te blijven. Hierdoor kun je spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerken en kan je lichaam zich op verschillende vlakken compleet ontspannen. Een bijzondere ervaring met een bijzonder krachtige uitwerking. 

Vrijdag 20:00-21:30 uur
20 jan, 17 febr, 24 mrt, 14 apr, 19 mei, 16 juni

Kosten: 15 euro

Privé Yogalessen zijn ook mogelijk op aanvraag.
Kosten 60 euro (1 uur en 15 min)
3 lessen voor 175 euro

Kika Koning Zwaan Yoga wellness mindfullness Oosterbeek Bewegen Muziek Hanpdan Nelleke zwangerschap zwangerschapsyoga moeder kinderen

Nelleke

Zwangerschapsyoga

Nelleke begeleidt je op een liefdevolle, zachte manier door je zwangerschap. De wonderbaarlijke verandering in jezelf, het dragen van nieuw leven en de verandering in je (nieuwe) gezin vragen om rust, ontspanning en vertrouwen. Je ontdekt hoe je deze ingrediënten mee kunt nemen in je zwangerschap en tijdens je bevalling. Natuurlijk is er ook ruimte voor je partner! Er zijn meerdere momenten waarop je met je partner deel kunt nemen aan de yogales.

Maandag 19:15-20:30 uur


Hatha Yoga
Een rustige yogales, waarbij inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Ontspanning speelt een belangrijke rol in deze les omdat het je gevoel van welzijn bevordert. De yogales begint met een korte begin-ontspanning, losmaakoefeningen en pranayama (ademoefeningen). Daarna wordt het lichaam opgewarmd met een zonnegroet en andere houdingen voor kracht en souplesse. De les wordt altijd afgesloten met een heerlijke eindontspanning.

Maandag 20:35 -22:00 uur

Voor verdere informatie over de lessen van Nelleke kijk je op www.liefyoga.nl

Naast de zwangerschapslessen geeft Nelleke regelmatig babymassage bijeenkomsten of lessen voor na de bevalling.

Overig aanbod

  • Jaartraining Innerlijk Kindwerk: Terug naar de Oorsprong. De training wordt gegeven door Carolien Roovers. Meer informatie is te vinden op www.praktijkamchi.nl (Innerlijk kind PTR)
  • Workshop: Het Nieuwe Opstellen (nieuwe vorm van opstellen ontstaan vanuit familieopstelling) van Laura Egging en Dennis Wijsbroek. Zaterdag 4 maart van 10:30 uur tot 17:30 uur. Meer informatie is te vinden op www.citrien.com

 

 

Kika Koning Zwaan Yoga wellness mindfullness Oosterbeek Bewegen Muziek Hanpdan