Kika Koning Zwaan Yoga wellness mindfullness Oosterbeek Bewegen Muziek Hanpdan

Coaching

Soms loopt het leven stroef, ongemakkelijk, taai of alles behalve stromend. Spanning en stress voeren de boventoon. Ongetwijfeld herkenbaar….en niet altijd even gemakkelijk. Naast periodes waarin het niet stroomt, kent ook elke elke levensfase spanningsvolle periodes en specifieke behoeftes en vraagstukken.
Denk aan:
-de puberfase met bijbehorende onzekerheden…

-hoe vind je als jongere jouw weg in een steeds meer zelfstandig leven vol keuzes en verwachtingen?
-hoe ga je om met je ‘ouderschap’ met alle uitdagingen van dien…
-en hoe werkt dat als je kinderen ‘het nest verlaten?’
-hoe ga je om met je veranderingen in de ‘overgang’?

Het kan heel erg behulpzaam zijn als er dan iemand is die even een stukje met je ‘meeloopt’.
In mijn coaching staat het ombuigen van spanning naar ontspanning centraal. Spanning kun je ervaren op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Als je kunt ontspannen is er weer ruimte om te groeien in je eigenheid en kracht!
  

Ik heb een grote affiniteit met kinderen, jongeren en opvoeders. Mijn werk in het onderwijs, en mijn ervaringen als vrouw- en moederzijn vormen de basis van mijn begeleiding. Ik werk graag aan een gezonde en evenwichtige verbinding met jezelf, met de mensen in je gezin of daarbuiten.  Met mijn rust en warmte en vermogen om mensen te verbinden, breng ik graag meer ontspanning en evenwicht in jouw of jullie leven!

Kika KoningZwaan Yoga wellness mindfullness Oosterbeek Bewegen Muziek Hanpdan

Coaching by Kika

In mijn coaching staat het ombuigen van Spanning naar Ontspanning centraal. Spanning kun je ervaren op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Ik begeleid Jongeren en Vrouwen in de overgang. Twee belangrijke overgangsfases in het leven die veel veranderingen en onzekerheden met zich mee brengen. Het kan een voedingsbodem zijn voor spanning en stress. 

A Calm Space is het coachingstraject voor Jongeren.
H
oe vind je als Jongere jouw weg in een steeds meer zelfstandig leven vol keuzes en verwachtingen?
Je ontdekt hoe jij rust en kalmte creëert in je lichaam en je hoofd. Lees meer.

A Loving Space is het coachingstraject voor Vrouwen en Moeders.
Hoe ga jij om in deze fase waarin je als vrouw, geliefde en moeder worstelt met jezelf? Hoe blijf je goed voor jezelf zorgen wanneer er als moeder steeds een appèl op je wordt gedaan? Hoe blijf je ontspannen te midden van jouw puberende kind(eren)? Of hoe deel je je tijd in als je kinderen het huis uit vliegen?
Je ontdekt hoe je een liefhebbende houding naar jezelf creëert. Lees meer.

Kika Koning Zwaan Yoga wellness mindfullness Oosterbeek Bewegen Muziek Hanpdan

Ik begeleid jou in dit traject waarbij we jouw vragen en problemen ombuigen naar een positieve verandering. Vanuit ontspanning en rust, warmte en een veilige bedding. Zodat je weer met hernieuwde kracht in het leven staat!

Mijn belangrijkste ingrediënten voor diepe ontspanning zijn Lichaam, Adem en Natuur.

  • Door zachte aanraking van het lichaam ga je diep ontspannen. Door het loslaten van spanning krijg je ruimte in je lichaam en in je denken.
  • De adem kan hierdoor weer vrijer stromen. Adem is pure levensenergie. Je creëert letterlijk en figuurlijk meer ruimte om te ademen en te leven.
  • De natuur is mijn grootste inspirator. Natuur ontspant en geeft je gronding. Wind, water en bosgrond brengen jou terug naar wat er echt toe doet.