Zwangerschapsyoga met Nelleke.

Nelleke begeleidt je op een liefdevolle, zachte manier door je zwangerschap. De wonderbaarlijke verandering in jezelf, het dragen van nieuw leven en de verandering in je (nieuwe) gezin vragen om rust, ontspanning en vertrouwen. Je ontdekt hoe je deze ingredienten mee kunt nemen in je zwangerschap en tijdens je bevalling. Natuurlijk is er ook ruimte voor je partner! Er zijn meerdere momenten waarop je samen met je partner een yogales tijdens de cursus kunt volgen.

 

Tijd: maandag 19:15-20:30 uur

20:35-22:00 uur

Voor verdere informatie kijk je op www.liefyoga.nl

 

Kundalini mannenyoga met Ramon.

In de yogales van Ramon ontdek je hoe je jouw bewustzijn als man verder en dieper ontwikkelt. Daarnaast ontwikkel jij je fysieke en mentale flexibiliteit. Er is veel aandacht voor adem, mantra’s (werking van trilling) en het creeren van rust en diepe ontspanning in je lichaam. Ramon leert je als geen ander om je innerlijke kracht te ontwikkelen en te gebruiken! Zijn gong geeft een extra dimensie aan de les.

 

Tijd: woensdag 20:30 -22:00 uur

Voor verdere informatie kijk je op www.mannenyogawageningen.nl

 

Authentic Yoga met Kika.

 

Kika geeft een frisse ochtendles, waarin het rustig ontwaken van het lichaam centraal staat. Vervolgens wordt de energie aangewakkerd om je dag fris en ontspannen te beginnen. De les is gericht op het voelen wat voor jou nodig is. Elk lichaam en elk moment is anders. Luisteren naar jouw authentieke lichaam is de sleutel voor ontspanning.

Naast de frisse ochtendles geeft Kika ook een avondles met het accent op rust en ontspanning.

Kika’s lessen hebben een geheel eigen stijl. Haar ervaring met verschillende yogavormen, lichaamswerk en haar eigen levenslessen maken deze yoga tot Authentic Yoga!

 

Tijd: donderdag 8:45-9:15 uur

19:45-21:15 uur

Kosten: 12 per les, 115 euro per 10 lessen.

 

Early bird yoga met Kika.

 

Yoga voor de vroege vogels! Begin de dag fris en ontspannen. In deze korte les zorg jij voor de juiste mindset om jouw dag in te gaan. De les is live en online te volgen via zoom.

De les duurt een half uur en daarna staat er een mini ontbijt voor je klaar….

 

Tijd: vrijdag 7:30-8:15 uur (incl mini-ontbijt)

Kosten: 10 euro per les. 95 euro voor 10 lessen (live)

Online: 75 euro voor 10 lessen

 

Familieyoga met Kika.

 

Yoga samen. Een prachtige dynamiek tussen jou en je kind(eren). Liefdevol, zacht, vreugdevol en ontspannen! Kika neemt je op een speelse en ongedwongen manier mee in dit yoga-avontuur, waarin concentratie, massage en creativiteit centraal staan.

 

Tijd: zondag (maandelijks) 10:00-11:00 uur,

11:30-12:30 uur (meer dan 4 opgaves 1e les)

Kosten: 16 euro per tweetal.

 

Variabel yoga aanbod met Kika.

 

Er staat maandelijks een extra activiteit op de agenda.

Yoga Nidra, Familieyoga met tieners of een meditatie avond.

Check de agenda!